Известная украинская телезвезда и бывшая героиня романтического шоу "Холостячка" Ксения Мишина показала свое новое увлечение. Популярная актриса показала, как она стреляет из оружия, и рассказала о поставках вооружения украинской армии.

Соответствующее видео Ксения Мишина опубликовала на своей странице в Instagram.

"Ще одна неспокійна ніч та ще один тривожний день. Як сильно війна змінює нас та наші переконання. Сьогодні ми гортаємо новини в очікуванні того, що Україна отримає нову більш досконалу та потужну зброю. Радіємо з того, що ще вчора здавалося пережитком цієї цивілізованої планети. Здавалося ось-ось і війни залишаться на минулій сторінці глобальної історії людства. Але тепер і я знаю що таке справжня зброя.Спочатку ці знаряддя вбивств, важкі й холодні, змусили мене здригнутися і заціпеніти. Але як тільки я зробила перший постріл, я відчула такий приплив сил, енергії та впевненості!", - написала Ксения Мишина.

Как утверждает украинская актриса, все герои стали не просто воинами, а сверхлюдьми. По словам Ксении Мишиной, более 50 тысяч украинских женщин сейчас находятся на фронте.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"А сьогодні вони пішли у такий новий та складний досвід, щоб розширити коло своєї родини до розмірів усієї країни! Подбати і поборотися! Українки, я завжди пишалася вами і намагалася своєю діяльністю робити внесок у життя жінок нашої країни! Але сьогодні я не просто пишаюся, я навчаюсь у вас, захоплююсь, я відправляю вам низький уклін! Ви і є найкраща ілюстрація хоробрості, вірності та кохання! Дякую всім, хто став причетним до цього досвіду, він точно змінив мене назавжди!", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала об эмоциях во время войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная актриса Ксения Мишина поделилась трогательной историей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телезвезда Ксения Мишина обратилась к родному сыну.