Популярная в Украине телеведущая и ведущая проекта "Аферисты в сетях" Елена-Кристина Лебедь рассказала очень важную вещь украинцам. Известная ведущая рассказала о тех, кто стремится воровать у пострадавших от войны.

Соответствующую публикацию Елена-Кристина Лебедь разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Уже шостий місяць українці переживають скрутні часи — повномасштабна війна, безробіття, економічна криза. Поки більшість людей намагаються підтримувати та допомагати одне одному, знаходяться й аферисти, які прагнуть цинічно обікрасти постраждалих від війни українців. Саме тому під час спілкування з незнайомцями в інтернеті варто бути вкрай обачними — по той бік екрану може опинитися шахрай, зокрема і з країни-агресора", - написали в посте.

Украинская телеведущая Елена-Кристина Лебедь рассказала о том, что может сразу выдать злоумышленника.

Фото Елены-Кристины Лебедь
Фото Елены-Кристины Лебедь

"Якщо ви з новим знайомим перейшли спілкуватися в інший месенджер, а на попередній платформі він видалив вашу переписку — це поганий сигнал, ой, поганий! Швидше за все, він береже свій обліковий запис від того, щоб його не забанили (якщо ви потім поскаржитесь на нього сайту), а також ховає кінці у воду, щоб його не могли знайти у випадку розгляду чи розслідування. Завжди робіть скріншоти акаунтів людей, з якими вступаєте в активну переписку. Не поспішайте видаляти ці файли — зберігайте їх на комп’ютері. Навіть один скріншот може допомогти вийти на злочинця, тим більше, зробити його зовсім нескладно", - рассказала ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Елена-Кристина Лебедь вспомнила первое утро войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная ведущая Елена-Кристина Лебедь показала себя в нелепом виде.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная ведущая Елена-Кристина Лебедь рассказала странную вещь.