Бывшая главная героиня реалити-проекта "Холостячка", украинская актриса Ксения Мишина рассказала о влиянии войны на людей. Популярная телезвезда рассказала, как война изменила каждого человека, который должен направить эти изменения в нужное русло.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Сьогодні зрозуміла таку річ. Як би це дико не звучало, але війна змінила нас назавжди і ми просто зобов'язані шукати сили направити ці зміни в позитивне русло Іноді, (дуже часто 😣) хочеться вити, ненавидіти і лаятися, бажано матом, але ми готуємо сніданок, намагаємося посміхатися і будуємо плани, як зробити неможливе можливим Бачити, як українці пишаються тим, що вони українці у будь-якій точці світу – окрема насолода. Раніше мені здавалося, що лише американці змогли збудувати такий потужний та популярний національний бренд", - написала Ксения Мишина.

По словам украинской актрисы, будущему поколению будет передаваться память. Также Ксения Мишина задалась вопросом, какими будут украинцы после всех этих событий.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Чи зможемо згуртуватися за цінностями, а не за якимись іншими критеріями? Чи зможемо донести до нащадків унікальність подвигу Азова? Чи зможемо зробити своєю нормою, віддавати частину на благодійність завжди, не лише зараз. Все це залежить лише від нас. Від кожного із нас. Від кожного нашого рішення та мотиву. Всі карти у нас на руках, сьогодні ми дійсно пишемо майбутнє своєї країни, давайте робити це з повною залученістю та відповідальністю. 💛💙", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина подняла тему предательства.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Ксения Мишина показала, как она стреляет.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телезвезда Ксения Мишина высказалась об эмоциях.