Известная украинская журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко рассказала о 200-м дне войны. Популярная телеведущая рассказала о ситуации на фронте, об успехах ВСУ и о том, как оккупанты ударили по ТЭЦ в Харькове.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила в своем профиле в Instagram.

"✔️Збройні сили України вийшли на кордон із рф на півночі Харківської області! Відео звідти оприлюднили бійці добровольчого батальйону "Хартія" (відео 1). Це місце поруч зі звільненим ними селом Висока Яруга. Також відомо про звільнення прикордонного містечка Гоптівка (відео 2). Головнокомандувач ще повідомив про звільнення сіл Байрак, Нова Гусарівка, Щурівка та Вільхуватка ✔️Українські прапори сьогодні з’явилися над містечком Чкаловське (відео 3), у селищах Козача Лопань (відео 4), Липці (фото 5). Російських прапорів позбулися в Вовчанську, який кілька днів встиг побути "столицею" колаборантів Харківщини (відео 6). 95-та бригада підняла прапор над Яремівкою (відео 7), а 92-на над Великим Бурлуком. І сьогодні з’явилося відео наших бійців у звільненому Ізюмі (відео 8)", - написала Маричка Падалко.

По словам украинской телеведущей, ВСУ тепло приветствуют и вкусно кормят в освобожденных городах. Также Маричка Падалко рассказала, какие доказательства обнаружили в одном из освобожденных городов.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Вночі окупанти обстріляли Миколаїв та поцілили по Дніпру та Нікополю. Вдень росіяни обстріляли три міста на Донеччині – Краматорськ, Слов’янськ і Миколаївку ✔️Ввечері Україна піддалася масованому ракетному обстрілу росіян, і в багатьох східних і південних містах країни зникло світло. Запуски, вочевидь, відбувалися з Криму – ракети на відео зафіксували місцеві (відео в сторіз). Влучання в об’єкти критичної інфраструктури підтвердив мер Харкова. В Офісі президента підтвердили влучання по ТЕЦ-5. Про проблеми з електрикою після "тривоги" повідомили на Дніпропетровщині та Сумщині. Пишіть, чи у вас є світло, друзі ПЕРЕМОЖЕМО!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала о героизме партизана.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Маричка Падалко обратилась к публике.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о неудачах оккупантов.