Известная украинская певица и ведущая на радио и телевидении Оля Цибульская рассказала о том, какое решение она приняла. Артистка рассказала о том, как оккупанты уничтожили квартиру ее родителей в Ирпене, и о том, как она решила помогать восстанавливать город.

Соответствующую публикацию Оля Цибульская обнародовала в своем профиле в Instagram.

"Це рішення далося мені нелегко. Я прийняла запрошення стати медіа амбасадором Фонду Відновлення Ірпеня. Чому нелегко? 1. Бо з початку війни я була свідком сотень номінальних колаборацій. Тих, де медіа амбасадор - балакуча голова, що пише сторіс, та не бере прямої участі в процесі і не відповідає своєю репутацією. Я не хотіла так. Якщо я щось роблю - я в процесі і я кладу своє ім’я за чесність і прозорість. 2. Бо Ірпінь мені як рідний. Ви всі знаєте про квартиру батьків, яку вони готували більше двох років і яка врятувала їх від смерті в окупації, та сама була знищена росіянами вщент", - написала Оля Цибульская.

По словам украинской певицы, родители каждый день мечтают о том, чтобы вернуться обратно в Ирпень. Также Оля Цибульская рассказала о проекте, к которому она присоединилась.

Фото Оли Цибульской
Фото Оли Цибульской

"Мені потрібен був час, аби особисто познайомитися з @markushinoleksandr та його командою - на камери і без. Почути їх програму та плани, а головне - почути не просто мера, а людину. Запитати прямо "А нащо вам це все?" і отримати не завчену відповідь, а чесну позицію. Це єдиний фонд, в статут якого не закладено ЖОДНОГО відсотка "на устаткування", а отже всі фінансові операції можна буде відслідкувати онлайн. Це не реклама і мені не платять за це кошти. Я обіцяла залишатися в Україні і робити все, що в моїх силах для моїх людей. І я стараюсь. Чесно. Попереду багато роботи. Та хіба є щось, що ми б не здолали?❤️🇺🇦", - также добавила артистка.

Напомним, что популярная украинская певица Оля Цибульская решила обратиться к публике.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная певица Оля Цибульская высмеяла Тину Кароль.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Оля Цибульская рассказала о своем новом альбоме.