Украинский актер и герой множества сериалов Тарас Цимбалюк рассказал о новом проекте. Популярный актер рассказал о том, какую роль он бы хотел примерить на себя, и о том, как важно понимать, что хороших россиян сегодня не существует.

Соответствующую публикацию Тарас Цимбалюк обнародовал на своей странице в Instagram.

"Я радий долучитись до майбутнього потужного проекту. Хотілось би на себе "приміряти" цікаву роль - довбо*оба Ілюші. "ЗАГІН ДОВБО*ОБІВ" - новий український чорнокомедійний мінісеріал щойно розпочав свою Кікстартер компанію, яку підтримати можна перейшовши за лінком: https://www.kickstarter.com/projects/slavababenkov/f-ckhead-squad-ukrainian-black-comedy-tv-series Там ви також можете дізнатись більше про проект та команду, а також переглянути ВІДЕО, яке вже вдалося відзняти. Це історія про російського поганого актора-невдаху, який стає ще гіршим ДРГшником в Києві, ціль якого вбити Президента України", - написал Тарас Цимбалюк.

Украинский актер рассказал о том, что на сегодняшний день не существует хороших россиян, ведь все они переходят на сторону зла.

Фото Тараса Цимбалюка
Фото Тараса Цимбалюка

"Це історія про те як сліпе бажання стати відомим, нищить людяність і душу людини. Але найголовніше, що ми хочемо показати, що не існує хороших росіян, що навіть маючи шанс творити добро, вони переходять на сторону зла, бо імперськість у них в ДНК. Прямуйте за лінком та підтримуйте цю скажену команду! Поширюйте серез друзів і недругів! Щира подяка від нашої української команди!", - также добавил украинский актер.

Напомним, что известный украинский актер Тарас Цимбалюк рассказал о своей любви к украшениям.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный актер Тарас Цимбалюк описал сегодняшнюю ситуацию с войной.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актер Тарас Цимбалюк обратился к украинцам.