Украинская хип-хоп- и рэп-исполнительница, автор песен Alyona Alyona высказалась о войне в Украине. Известная артистка рассказала о своих эмоциях, которые она испытывает во время войны, и обратилась к каждому фанату.

Соответствующую публикацию Alyona Alyona разместила на своей странице в Instagram.

"МАМО, Я НЕ ТАКА В моїй країні війна. Війна вже давно. З ворогом ззовні та в середині. Чому ворог є в середині? Бо ми сильні тоді, коли єдині. Але коли ми починаємо підозрювати та хейтити один одного, або шукати зраду і всякі сумніви, то негативні емоції починають копитися у нас у душі. Це роз‘їдає і порушує нашу єдність. Такою є ціль нашого ворога, але я щиро вірю в те, що ми сильні, єдині і йому не вдасться розмотати наш великий сплутаний клубок із людей. Дуже легко залізти в голову до людини, в якої в серці находиться багато гніву, агресії та різних негативних емоцій, які своїми діями цей ворог і викликає", - написала Alyona Alyona.

Рэп-исполнительница рассказала о том, как война сделала ее злой и ненавистной. Также Alyona Alyona поблагодарила каждого за поддержку в такой тяжелый период.

Фото Alyona Alyona
Фото Alyona Alyona

"Колись мені здавалося, що я найдобріша людина у світі. Ця війна показала мені те, що я можу бути злою, вмію сильно ненавидіти і бажати смерті. Але нам важливо не забувати те, якими ми є насправді. І нам важливо ніколи в житті не опускатися до рівня нашого ворога. Найчастіше всіма своїми станами ми ділимося зі своїми матерями. І мені навіть складно уявити, що зараз коїться у серці кожної з них. А я ділюся з вами сокровенним і дякую кожному хто пише мені в особисті повідомлення та ділиться своїми емоціями, розповідає про сльози, гнів та переживання. Поділіться зі мною в коментарях, що ви відчуваєте зараз?", - также добавила артистка.

Напомним, что украинская рэп-артистка Alyona Alyona рассказала о совместной песне с Джамалой.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", хип-хоп-исполнительница Alyona Alyona подняла тему похудения.

Также портал "UAFINANCE" писал, что артистка и автор песен Alyona Alyona представила новый трек.