Молодая украинская актриса Анна Кошмал обратилась ко всем украинским защитникам. Известная телезвезда призвала каждого человека ценить близких людей и рассказала о том, как можно отправить подарок на фронт защитникам Украины.

Соответствующую публикацию Анна Кошмал обнародовала на своей странице в Instagram.

"З Днем Збройних Сил України!🇺🇦 Один із законів Всесвіту - віддавай, щоб отримувати та отримуй, щоб віддавати. Все сбалансоване до взаємообміну у цьому світі. Мені особисто таке величезне задоволення приносить дарувати подарунки… більше, ніж приймати) Цього року свята зовсім не свята. Але варто використовувати кожний привід для того, щоб проявляти увагу і нагадувати важливим людям як ти їх цінуєш. Стань таємним Сантою для українського захисника/захисниці❤️🎅🏻 Це може бути щось символічне, наприклад лист із словами подяки та солодощі, або теплі устілки та шкарпетки, будь-що корисне чи смачне)", - написала Анна Кошмал.

Украинская актриса рассказала о том, к кому можно обращаться, чтобы передать подарок на фронт. Анна Кошмал поблагодарила украинских воинов за защиту.

Фото Анны Кошмал
Фото Анны Кошмал

"Збирає пакуночки @dosenko_aleksandra_1997 , тож пиши їй і надсилай подарунок, а вона вже подбає, щоб він потрапив на передову у руки цвіту нації. Мій пакуночок сьогодні теж вирушає у подорож🙌🏻 З Днем ЗСУ, найміцніших та кращих в світі сил! Дякую за всі титанічні зусилля, що ви робите задля свободи України! Без вас нас нема. Дякую! Слава ЗСУ!💙 Слава Україні!💛", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что молодая украинская актриса Анна Кошмал рассказала о том, что значит быть сознательным.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная телезвезда Анна Кошмал рассказала об информационной борьбе.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская актриса Анна Кошмал обратилась к российским коллегам.