Молодая украинская актриса Ксения Мишина рассказала о том, существует ли теория о том, что "нет двоих". Популярная актриса написала очень поучительный и глубокий пост.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила на своей странице в Instagram.

"А якщо насправді ця цікава теорія про те, що "немає двох" - існує?! Я є . Все інше, що я бачу - ілюзія, яка зникає, коли я заплющую очі, яка змінюється, коли я сплю. Чи можу я зрозуміти уві сні, що це сон? - ні, а значить сон така ж ілюзія,як і реальність. Люди навколо мене саме ті, які потрібні моїй свідомості тут і зараз. Ситуації саме ті, які мені потрібні тут і зараз. Чи є завтра? Тільки у календарі. За фактом - є тільки тут і зараз. Момент А люди що? Люди вмирають і народжуються. Чи дійсні вони? Невідомо. За фактом – у моїй свідомості. Обрані- в моїй ілюзії (реальності)", - написала Ксения Мишина.

Украинская актриса рассказала о том, что собой представляет ее сознание, и как она любит об этом размышлять.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"І що таке моя свідомість? Це глобальність? Світ? Позамежність ? Бог? І чи існує ще щось крім моєї свідомості? Невідомо... і ніколи не буде. Люблю про таке думати. Тоді слово "прийняття" стає зрозумілим. І спостерігати за собою вдається. І не чинити опір всьому, що відбувається. Прийняття породжує спокій", - также добавила актриса.

Напомним, что известная украинская актриса Ксения Мишина обратилась к родной маме.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Ксения Мишина подняла тему сексуальности.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная актриса Ксения Мишина высказалась об окружении.