Продовжуючи переглядати uafinance.net Ви підтверджуєте, що ознайомилися з Політикою конфіденційності і погоджуєтеся з використанням файлів cookie.

Політика конфіденційності uafinance.net

Сервіси і сайти uafinance.net можуть містити посилання на інші сайти - це зроблено для зручності користувачів (Далі - "Користувач"). Ми не несемо відповідальності за зміст цих сайтів. Якщо у вас є питання, пов'язані з Політикою Сайту, ви можете написати на електронну пошту [email protected] для уточнень.

 

Збір та використання персональних даних

 

Портал uafinance.net не збирає та не використовує Ваші персональні дані особисто. Але ми співпрацюємо з соцмережами та пошуковими системами, які за допомогою налаштованих плагінів збирають персональні дані для налаштування персоналізації рекламних оголошень. 

При використанні Користувачем сервісів uafinance.net, здійснюється обробка даних Користувача, а саме:

даних, які залишаються в процесі користування сервісами;

файлів cookie; 

ір-адреси; 

параметрів і налаштувань інтернет-браузерів (User-agent).

Плагіни пошукових систем збирає тільки ті персональні дані, які Ви, як суб'єкт, свідомо і добровільно надали в цілях використання сервісів, що відповідно до вимог законодавства є згодою суб'єкта на обробку своїх персональних даних відповідно до сформульованої в цій Політиці метою їх обробки.

uafinance.net не збирає будь-яку інформацію, щодо обробки якої законодавством встановлено певні вимоги, як то інформацію про расове або етнічне походження, про політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання у скоєнні злочину або засудження до кримінального покарання, а також дані, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

Плагіни пошукових систем та соціальних мереж збирають інформацію про статистику відвідування Сайту. Вони можуть містити наступну інформацію:

З'єднання

Трафік

Браузері Користувачів

Дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.

Обробка і зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються протягом терміну не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

 

Використання персональних даних

 

Ваші персональні дані можуть бути використані з метою надання сервісів Сайту, обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та для виконання законів України, в тому числі, але не виключно: «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв'язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах», «Про державну підтримку засобів масової інформації та соціальний захист журналістів», а також відповідно до Правил використання Сайту і інших актів, які регулюють діяльність uafinance.net.

 

Використання файлів Cookie

uafinance.net використовує файли cookie. Завдяки цьому uafinance.net може надавати Користувачам свої послуги, стежити за тим, що сервіси uafinance.net доступні.

 

Cookie - це фрагмент даних Сайту, на який ви зайшли і який зберігається на вашому комп'ютері.

 

Як uafinance.net використовує Cookie:

Cookie для статистики: uafinance.net використовує кілька систем для збору статистики, щоб знати, що саме Користувач читає. На основі цих даних можна дізнатися розмір аудиторії. uafinance.net здійснює збір статистика через партнерів - Google Analytics.

Реклама: uafinance.net використовує системи показу реклами (Google DFP) для того, щоб показувати Користувачеві контекстну рекламу, яка б відповідала його інтересам. 

Як відключити використання Cookie

Користувач може відключити їх в налаштуваннях безпеки свого браузера. Якщо це зробити, то деякі сервіси uafinance.net можуть припинити працювати, або ж працювати непередбачувано. 

 

Взаємодія uafinance.net з іншими ресурсами

 

На сторінках сайту можуть бути розміщені посилання на інші ресурси і треті особи. Це означає, що ці ресурси, або треті особи можуть отримати дані Користувача. Іншими ресурсами на Сайті можуть бути:

системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.)

соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter).

Використання зазначених сервісів uafinance.net необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, глибини перегляду, активності Користувача. Дані, отримані від зазначених сервісів, uafinance.net не зберігає і не обробляє.

 

Відповідно, якщо Користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені послуги отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням, очистити файли cookie, або відключити їх (через свій браузер).

 

Захист персональних даних

 

uafinance.net використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, незважаючи на всі зусилля, uafinance.net не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають за межами регулювання.

uafinance.net забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

 

Надання доступу до персональних даних Користувача

 

Надання персональних даних Користувача третім особам визначено умовами згоди суб'єкта, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

 

Правила політики користування ресурсами uafinance.net

Адміністрація uafinance.net визначає правила поведінки на ньому і залишає за собою право вимагати їх виконання від відвідувачів. 

Всі права на будь-які матеріали, розміщені на uafinance.net, захищені у відповідності з українським та міжнародним законодавством про авторське право і суміжні права. 

Адміністрація uafinance.net не несе відповідальності за зміст рекламних матеріалів та інформаційних статей. 

Адміністрація uafinance.net не несе ніякої відповідальності за збитки, понесені в результаті використання або невикористання його інформації та сервісів.