Украинский певец и композитор, автор песен, музыкальный продюсер и актёр, участник группы "Mozgi" Позитив рассказал о том, как война отразилась на детях. Он рассказал о специальном мероприятии, которое было организовано специально для детей-переселенцев.

Соответствующую публикацию Позитив разместил в своем профиле в Instagram.

"Діти України, як ніхто, відчули на собі усі жахи війни. Але вони стійко переносять усі тяготи, даючи приклад дорослим у стійкості духу та уособлюють в собі увесь шлях за для майбутнього України та Світу. Саме на їх маленькі плечі ляже робота по відновленню мирного простору в свідомості, в настрої, побуті кожної родини", - написал украинский артист Позитив.

По его словам, для детей, которые вынуждены были уехать из родных домов, организовали специальное мероприятие.

Фото Позитива
Фото Позитива

"Війна, яка ведеться росією проти України, змусила батьків разом з дітьми приїхати до нашого міста і, в свою чергу, ми хочемо підтримати діточок, додати їм радісних хвилин, показати, що і тут, в евакуації, можна знайти друзів, тепле слово та взаємодію. Ми трохи поспілкувалися з дітьми, розказали про себе, про свій досвід, трохи розім‘ялися на танцювальну хвилинку, поїли смаколиків, пофотографувалися на пам‘ять. Далі будемо намагатися це робити і у інших містах", - также добавил Позитив.

Напомним, что популярный украинский артист Позитив решил сменить имидж и перекрасить волосы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская певица Надя Дорофеева рассталась со своим мужем Владимиром Дантесом.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный музыкант Святослав Вакарчук посетил раненых детей в больнице.