Журналистка и ведущая украинских новостей Маричка Падалко описала ситуацию на фронте в 223-й день войны. Популярная украинская телеведущая рассказала о деоккупации украинских территорий и о ситуации с частичной мобилизацией в рф.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала в своем профиле в Instagram.

"✔️🇺🇦ЗСУ стрімко просуваються Херсонщиною. Росіяни визнають, що на цьому напрямку їхній фронт посипався. Наші воїни звільнили Давидів Брід - цей населений пункт відіграє важливе логістичне значення для подальшого просування ЗСУ на Півдні (відео 1) ✔️🇺🇦Український прапор вже є в Великвй Олександрівці (2 і 4). Люди зі сльозами вітають наших бійців в звільненій Новопетрівці (відео3) ✔️Якщо кілька днів тому повідомлення про те, що наші хлопці рухаються в бік Дудчанів на Херсонщині виглядало як фантастика, бо це було далеко в тилу ворога, то сьогоднішнє відео звідти (5) свідчить, що ЗСУ справді здолали весь шлях від "Кавуна" біля Осокорівки аж до Дудчанів за 48 годин (відео 6) Росіяни визнали втрату 17 (!) населених пунктів на Херсонщині", - написала Маричка Падалко.

Украинская журналистка также рассказала о том, какие населенные пункты ВСУ освободили в Харьковской области. Маричка Падалко описала ситуацию и с частичной мобилизацией в россии.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️🇺🇦Тепер Харківщина. ЗСУ звільнили Борівську Андріївку (відео 7), разом із місцевими мешканцями підняли український прапор в Богуславці (відео 8). Борова теж під українським прапором. Скоро вся Харківщина має бути вільна ✔️Знищені російські окупанти в Лиманському котлі залишаються поки непотрібними своїй батьківщині (відео 9) ✔️Від початку мобілізації в росії на гарячу лінію українського міністерства оборони "Хочу жити" звернулися понад 2000 мобілізованих. Є вже перші росіяни, які змогли уникнути війни (відео 10) Переможемо!", - также добавила украинская журналистка.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала о штурме грузинской границы.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Маричка Падалко рассказала о скандале с белорусской певицей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко показала истерику в рф после мобилизации.