Украинская журналистка и ведущая Маричка Падалко рассказала о важных событиях 221-го дня войны против россии. Популярная ведущая новостей описала ситуацию на фронте, рассказала о деоккупации украинских городов и о других событиях этого дня.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала в своем профиле в Instagram.

"✔️🇺🇦ЗСУ просуваються вперед, звільняючи поступово південь України. Сьогодні символом контрнаступу на цій ділянці фронту стало фото стели херсонського кавуна біля Осокорівки (фото 1). Також сьогодні українські прапори з’явилися і в сусідньому населеному пункті Золота Балка (відео 2), а також в Хрещенівці та Любимівці. Ворожі телеграм-канали значно активніше пишуть про просування ЗСУ на півдні, не приховуючи своєї розгубленості. Ми ж чекаємо на підтвердження цих успіхів нашого Генштабу ✔️Україна сьогодні офіційно оголосила про остаточне звільнення Лимана, багатьом росіянам звідти втекти не вдалося (відео 3)", - написала Маричка Падалко.

Журналистка рассказала об освобождении украинских городов и о том, как ВСУ встречают детей в освобожденных местах.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Дарма ми кілька місяців тому нарікали на "Міс Крим". Музичний смак, принаймні, в неї непоганий 😉(відео 8) ✔️Сьогодні День Територіальної оборони – вітаю і дякую всім, хто став на захист України, наша родина сьогодні теж трохи святкує і шанує нашого Тата (фото 9) ✔️І хвилинка самореклами😄: звільнений з полону захисник Азовсталі Михайло Діанов передає вітання Вам, підписникам моєї сторінки 🙏(відео 10) Посилання на ефір з ним дивіться у сторіз Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала о скандале с белорусской певицей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала об атаке дронами-камикадзе.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущая Маричка Падалко рассказала об истерике в рф.