Украинская журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко подвела итоги 214-го дня войны. Популярная телеведущая описала ситуацию на фронте, а также рассказала об освобождении пленных и о мобилизации в россии.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила в своем профиле в Instagram.

"✔️Одесу знову росіяни атакували іранськими дронами-камікадзе (відео 2). Один з них вдалося збити. Також ППО збила ворожий дрон, який летів на Миколаїв ✔️Звільнена з полону Мар’яна Мамонова народила в Луцьку здорову дівчинку. Одразу після звільнення з полону вона розповіла, як останній місяць лежала на збереженні в донецькій лікарні і як до неї там ставилися лікарі (відео 3)✔️Звільнений з полону прикордонник Ігор Кучер зміг несподівано потрапити на присягу сина, який вступив до прикордонної академії (відео 4)", - написала Маричка Падалко.

Также украинская ведущая рассказала о том, как освобожденные пленные в Турции приходят в себя после российского плена. Кроме того, Маричка Падалко заявила о том, что Сербия, которая поддерживает россию, не признает псевдореферендумы в Украине.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Постійна рубрика тижня "мобілізація в рф": десь відкрито кажуть, що "рота идет на убой" (відео 6), найгарячіше сьогодні в Дагестані – там одному поліцейському довелося бігти від мітингувальниць (відео 7), іншому – вислухати політінформацію про те, що "це росія напала на Україну" (відео 8) ✔️Українці в нещодавно звільнених селах і далі дуже тепло зустрічають наших військових (відео 9-10) ✔️Звільнений днями з полону захисник Маріуполя Лев Пашко освідчився своїй дівчині (відео 1) Переможемо!", - также добавила украинская журналистка.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маричка Падалко рассказала об обращении путина.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая Маричка Падалко рассказала об уничтожении оккупантов.

Также портал "UAFINANCE" писал, что журналистка Маричка Падалко показала уникальные кадры с российской границы.