Известная в Украине ведущая новостей и журналистка Маричка Падалко подвела итоги 209 дня войны. Популярная телеведущая рассказала об обращении путина к россиянам, о деоккупации городов, о псевдореферендумах, а также о ситуации на фронте.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"✔️ Довгоочікуване звернення путіна до росіян, де, він міг "перекваліфікувати" спецоперацію на офіційну війну, оголосити мобілізацію і прочитати черговий урок історії щодо "руських" земель, перенесли на завтра, хоча звернення анонсували на 20:00 і до останнього не скасовували ✔️Колаборанти частково захоплених областей – Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської – синхронно оголосили про негайне проведення там "референдуму", починаючи із 23 вересня ✔️ ЗСУ підняли прапор на межі Харківської і Донецької областей (фото 1)", - написала Маричка Падалко.

Также она рассказала о ситуации на Харьковском направлении на основе перехваченных разговоров оккупантов. По словам Марички Падалко, в США призвали узаконить передачу российских активов Украине, а ряд стран выступили против проведения псевдореферендумов.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Окупанти в Мелітополі стверджують, що в регіоні "жодної паніки" (відео 5) ✔️Президент Туреччини заявив, що Україні та росії вдалося домовитися про обмін 200 військовополонених. Україна цю інформацію не поширювала ✔️Українська ІТ-армія стверджує, що зламала сайт групи Вагнера і заволоділа персональними даними найманців ✔️ЄС схвалив фінальне рішення виділити Україні 5 мільярдів євро допомоги ✔️Що об’єднує наших біженців за кордоном, це мрія про рідне місто (відео 6) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что известная украинская телеведущая Маричка Падалко показала массовое захоронение в Изюме.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая Маричка Падалко рассказала об абсурде в Крыму.

Также портал "UAFINANCE" писал, что журналистка Маричка Падалко рассказала об успехах ВСУ.