Украинская журналистка и ведущая Маричка Падалко подвела итоги 207-го дня войны против россии. Популярная телеведущая рассказала о том, какая сейчас ситуация на фронте, как справляются ВСУ, а также показала трогательное видео встречи родных людей.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила в своем профиле в Instagram.

"✔️Наші воїни просуваються далі від Святогірська, створюючи плацдарм для майбутнього звільнення Луганщини ✔️Четверо лікарів загинули під російським обстрілом під час евакуації психлікарні у селі Стрілеча на Харківщині (на відео 2). За попередніми даними, поранено також двоє пацієнтів ✔️У Сватовому на Луганщині ЗСУ знищили місце розташування російських військових (фото 3)", - написала Маричка Падалко.

Также ведущая рассказала о том, как украинская армия делает, чтобы освободить половину Купянска в Харьковской области. По словам Марички Падалко, ВСУ показали свою эффективность против оккупантов.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️ЗСУ показали, як форсували річку Оскіл, аби взяти під контроль і лівобережну частину Куп’янська на Харківщині (відео 4) ✔️Розум, влучність і ефективність – ЗСУ продемонстрували, як економлять недешеві боєприпаси для знищення ворогів (відео 5) ✔️"Пташка" з Азовсталі жива! Росіяни розмістили інтерв’ю із нашою полоненою. Відео свідчить, що дівчина перебуває на території окупованого Донбасу (відео в сторіз) ✔️Мама біжить на зустріч сину (фото 6) і маленька донечка зустрілася із Татом ( відео 1) – така сьогодні Україна, і ми обов’язково переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маричка Падалко рассказала о скандале в Крыму.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Маричка Падалко рассказала об успешных действиях ВСУ.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о героизме украинского партизана.