Известная украинская телеведущая и журналистка, ведущая новостей Маричка Падалко подвела итоги 192 и 193 дня войны. Популярная ведущая рассказала о поднятии украинского флага над освобожденным селом в Херсонской области, об успехах ВСУ и о разговоре оккупанта.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала на своей странице в Instagram.

"✔️🇺🇦"Українські прапори повертаються туди, де мають бути по праву. А окупантам на нашій землі не місце", – це цитата Зеленського з президентського сайту у повідомленні, що з’явилося за результатами засідання Ставки. "Подробиць не розповідатиму" - зазначив президент ✔️Над раніше окупованим і стратегічно важливим селом Високопілля на Херсонщині замайорив український прапор – про це свідчить по-перше, саме фото (1), по-друге, допис заступника керівника Офісу президента Тимошенка і зізнання терориста Гіркіна про відхід російських військ звідти", - написала Маричка Падалко.

Также украинская журналистка рассказала об освобождении села в Донецкой области нашей армии. По словам Марички Падалко, в результате обстрела в Харькове сгорел ресторан, а в Крыму показали пуски ракет в сторону Украины.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Український партизан Максим Махринов підірвав себе разом із двома окупантами, коли вони прийшли в його помешкання в Токмаку на Запоріжжі (фото 7). Звідти він допомагав корегувати вогонь ЗСУ по російських окупантах ✔️Укрзалізниця запускає програму евакуації громадян України із Криму. Вони можуть скористатися евакуаційними потягами з Запоріжжя, Кривого Рогу та Одеси (фото 8) ✔️ В Європі розпочалися, інспіровані росією, так звані "газові" антиурядові бунти. Вчора – у Празі, сьогодні – в Парижі (відео 9) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная ведущая Маричка Падалко обратилась к украинцам с важной просьбой.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая Маричка Падалко рассказала, как ВСУ успешно отбивают атаки оккупантов.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о неудачах российской армии.