Известная украинская ведущая новостей и журналистка Маричка Падалко рассказала о 189 дне войны против российской федерации. Популярная телеведущая описала ситуацию на фронте, а также рассказала о просьбе украинской разведки и другом.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала в своем профиле в Instagram.

"✔️Окупанти далі безуспішно намагаються атакувати на Харківщині та Донбасі. На Херсонщині та Запоріжжі ворог переважно в обороні ✔️Вночі під обстрілами був Краматорськ та Курахове на Донеччині (фото). І знов Харків ✔️ЗСУ вночі знищили склад росіян у Новій Каховці (відео 2). В Олешках українські сили знищили колону окупантів, що рухалася на Херсон (відео 3) ✔️До кінця року в росії майже не залишиться снарядів, артилерії та бронетехніки – дослідили журналісти російського The Insider. Причини дві: великі втрати в Україні і неможливість відновлення через санкції", - написала Маричка Падалко.

Также украинская журналистка рассказала о рекомендациях для школьников, о пожаре в Крыму, а также о просьбе украинской разведки. По словам Марички Падалко, Европейский Союз прекратил упрощенный визовый режим с рф.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Євросоюз зупинив дію угоди про спрощений візовий режим із росією – тепер буде дорого, довго і болісно. Окремі країни накладають повну заборону в індивідуальному порядку ✔️У Чикаго відкрили мурал, присвячений Україні (фото 8) ✔️Де межа адекватності і доречності? Соцмережами шириться флешмоб військових, які реагують на відео київської тусовки (відео 9-10) ✔️Відома французька акторка Катрін Деньов з’явидася на відкритті 79-го Венеційського кінофестивалю із українською прикрасою (фото 1) Переможемо!", - также добавила журналистка.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала об успехах ВСУ на фронте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Маричка Падалко рассказала о неудачах российской армии.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о неожиданном поступке певца Стинга.