Украинская журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко подвела итоги 187 дня войны против российской федерации. Известная телеведущая рассказала об успехах ВСУ на фронте и об обстрелах мирных городов, а также показала трогательное видео.

Соответствующие видео Маричка Падалко опубликовала на своей странице в Instagram.

"✔️Сьогодні українська сторона визнала початок масованого наступу на багатьох напрямках на Півдні країни, зокрема, на Херсонщині. Цей день може увійти в історію як початок звільнення Херсона. Втім, це лише початок. Після бурхливої реакції соцмереж, які вже ввечері сподівалися "увійти" в Херсон, військові дуже попросили про режим тиші, аби не нашкодити операції (відео 2). ✔️Речниця оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк не підтвердила сьогодні офіційно звільнення нових населених пунктів на Херсонщині – це стандартна практика генштабу повідомляти про такі речі зі значним запізненням", - написала Маричка Падалко.

Также украинская ведущая рассказала об освобождении нескольких сел в Херсонской области. Кроме того, Маричка Падалко рассказала об обстрелах Николаева и Донбасса, об увольнении Шойгу и гибели народного депутата-коллаборанта.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Розвідка перехопила розмови російських пілотів, які напередодні вели ракетний обстріл України з території білорусі (відео 5) ✔️Місія МАГАТЕ на чолі із очільником організації сьогодні вирушила на ЗАЕС (фото 5). Очікується, що її робота на Запорізькій АЕС розпочнеться 31 серпня ✔️Українська "Мрія" у Данії. Там посеред поля створили 80-метрову тінь АН-225 (відео 6) ✔️Український захисник подякував малюку у парку Чернігова, який збирав гроші на підтримку ЗСУ і співав пісню "Лови момент" @antytila_official (відео 1) Переможемо! Молимося за наших воїнів", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маричка Падалко рассказала о неудачах оккупантов на фронте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Маричка Падалко рассказала о зверстве оккупантов.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко об очередной бомбежке Харькова.