Украинская журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко рассказала о 176 дне войны против россии. Популярная телеведущая рассказала о ситуации на фронте, о взрывах и пожарах в Крыму, о встрече Владимира Зеленского с генсеком ООН и президентов Турции.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила в своем аккаунте в Instagram.

"⚡️⚡️⚡️Палає аеродром Бельбек в Криму (відео в сторіз). Це був один з перших об’єктів, захоплених окупантами в 2014 році ✔️Поблизу російського бєлгорода надвечір спалахнув справжній феєрверк – детонує склад боєприпасів (відео 1). Перед тим було чути вибухи (відео 2-3) ✔️В окупованій Керчі ввечері чули два гучні вибухи, схожі на роботу ППО (відео 4). Окупаційна влада згодом повідомила, що збивала безпілотник ✔️Раніше в мережі з’явилося відео (5) із ще однією "бавовною" в Криму неподалік населеного пункту Міжводне. Втім, ця новина не отримала особливого розвитку, а окупаційні медіа написали, що "просто зайнялася трава"", - написала Маричка Падалко.

Также телеведущая рассказала о зверстве оккупантов и об их обстрелах украинских городов. Кроме того, Маричка Падалко рассказала о переговорах Владимира Зеленского и путина.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"А Зеленський на тему перемовин із росією повідомив, що вони можливі, але коли її війська повністю залишать нашу окуповану територію ✔️Українська розвідка стверджує, що на завтра, 19 серпня, окупанти готують провокації на ЗАЕС ✔️Волонтер Сергій Притула на гроші, зібрані на байрактар, який на зрештою турки подарували, придбав для ЗСУ доступ даних від потужного "сузір’я". Компанія, з якою уклали угоду, супроводила повідомлення про це в своєму твітері цікавою ілюстрацією (фото 10) Впізнаєте? Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маричка Падалко рассказала об успехах ВСУ.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о поступке Стинга.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская журналистка Маричка Падалко прокомментировала отставку Бориса Джонсона.