Украинская телеведущая, популярная журналистка и ведущая новостей Маричка Падалко описала 147-й день войны против россии. Популярная ведущая рассказала о ситуации на фронте, об успехах ВСУ и об очередной бомбежке Харькова.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила в своем профиле в Instagram.

"Війна День 147 ✔️ Наші воїни стримують спроби ворога прорватися до Бахмуту, ще й з успішними контратаками. Так само росіяни несуть втрати без просування на Харківщині та Запоріжжі. На Херсонщині окупанти традиційно самі під ударами ✔️ЗСУ вранці знову вразили Антонівський міст на Херсонщині (відео 2) – головний канал постачання зброї та живої сили для росіян та головна дорога для майбутнього відступу. Окупанти після другого влучання заявили, що користуватися мостом наразі неможливо (відео 3)", - написала Маричка Падалко.

Также ведущая рассказала о помощи Украине от США, об успехах ВСУ на фронте, а также об очередной бомбежке Харькова. Кроме того, Маричка Падалко рассказала о том, как жители Беларуси пытаются искать разные формы протеста.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Український дзюдоїст, перший та єдиний в українській історії чемпіон світу з цього виду спорту, Георгій Зантарая заявив, що відмовиться від своїх титулів, якщо росіян і білорусів допускатимуть на міжнародні змагання з дзюдо (відео 9) ✔️Найвідоміший пес України Патрон святкує сьогодні 3 роки. Нехай і далі його робота із розмінування України буде безпечною і успішною (фото 10) ✔️Дякую, що ділитеся зі мною своїми щасливими моментами в житті – на відео 1 – Аксенія зустрічає чоловіка Андрія у коротку відпустку Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что известная украинская ведущая Маричка Падалко рассказала о ситуации на фронте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телеведущая Маричка Падалко прокомментировала отставку Бориса Джонсона.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о главной военной цели Украины.