Украинская ведущая и журналистка Маричка Падалко высказалась о том, как прошел 204-й день войны против рф. Телеведущая рассказала об очередном обстреле Кривого Рога, о массовом захоронении украинцев в Изюме, о позоре россиян и о ситуации на фронте.

Соответствующим постом Маричка Падалко поделилась в своем профиле в Instagram.

"✔️Окупанти тричі за останні два дні обстріляли Кривий Ріг. Багато хто вбачає в такій особливій увазі до міста тиск на особисто президента сісти за стіл переговорів і помсту за зухвалу поїздку в Ізюм. Росія обстріляла з важкої артилерії також Зеленодольську громаду. Були прильоти і на Кіровоградщині ✔️Нові свідчення, що кожна нова звільнена територія – це нова Буча. Журналістка Катерина Лихогляд опублікувала фото (1) з Ізюма – це поховання у лісі застрелених і замучених місцевих і солдатів ЗСУ - жертв російської окупації", - написала Маричка Падалко.

По словам ведущей, украинцы с российскими паспортами под Харьковом сейчас находятся на территории рф. Также ведущая рассказала о том, как ВСУ задержали российского бойца, который потерял бабушку и дедушку в Украине.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Росіяни вирішили провчити своїх військових, які відмовилися воювати в Україні, і розмістили їхні фото в туалеті (відео 6) ✔️Коли хотів створити фейк (фото 7) про Україну, але не вчив мову😂😂😂. Наші соцмережі регочать з російської тупості і за змістом, і за формою - і швидко створюють дотепні фотожаби (фото 8) ✔️"Смак свободи": гостей з Євросоюзу у Києві на чолі із Урсулою фон дер Ляєн сьогодні пригощали кавунами зі звільнених районів Херсонщини (фото 9) Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Маричка Падалко высказалась об успехах ВСУ.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная ведущая Маричка Падалко рассказала о конфликте священников.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала, как ВСУ отбросили оккупантов.