Украинская ведущая новостей и журналистка Маричка Падалко рассказала о 155 дне войны против россии. Популярная телеведущая рассказала о ситуации на фронте, о новых ракетных обстрелах по территории Украины, а также о скандале со священником из россии.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"✔️Ворог далі проривається до Бахмута. Наші воїни успішно контратакують в районі Слов’янська. На Харківщині та на Запоріжжі далі позиційні бої. Росіяни далі перекидають війська в район Херсона ✔️З території Білорусі вранці випустили понад 20 ракет по військових частинах Чернігівщини і Київщини (відео 2). На Чернігівщині є жертви серед особового складу ЗСУ. Під обстрілами знов був сьогодні Чугуєв (фото 3) і Бахмут (фото 4) ✔️Ракетами з акваторії Чорного моря росіяни вдарили ще по Кропивницькому – там 5 загиблих", - написала Маричка Падалко.

Также украинская журналистка рассказала о гибели ребенка из-за боеприпаса, о том, как из Херсона сбежали российские организаторы референдума, а также о том, как в Польше собрали деньги на помощь украинцам.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️До Дня державності, який сьогодні в Україні відзначають вперше, у Києві виклали квіткову композицію на честь "Азову" (фото 9), а в Харкові виник скандал навколо викладачки юридичного університету після того, як в мережу потрапило відео її лекції, де вона розповсюджує російську пропаганду (відео 10) ✔️На Вінниччині священик Російської православної церкви в Україні накинувся на священника ПЦУ прямо під час похорону українського військового. Очевидці кажуть, попа розлютило звинувачення у війні на адресу путіна і росії (відео 1) ПОВНА ВЕРСІЯ в сторіз Переможемо!", - также добавила ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала об успехах ВСУ на фронте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная ведущая Маричка Падалко рассказала о подлости оккупантов.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и журналистка Маричка Падалко раскрыла правду об острове Змеиный.