Украинская ведущая, идейный вдохновитель и общественный деятель Маша Ефросинина подняла очень важную тему. Популярная телеведущая рассказала о том, как во время войны каждый украинец видит насилие в разных местах.

Соответствующую публикацию Маша Ефросинина разместила в своем профиле в Instagram.

"Протягом дев‘яти місяців кожен українець бачить насильство: зі свого вікна, з новин, з розповідей своїх рідних та друзів… наша нація протистоїть геноциду … Кожного року в цей день по світу привертали увагу до домашнього та гендерно зумовленого насильства. Але цього року для нашого народу це страшне слово відчувається в кожній клітині, навіть якщо ця тема ніколи його не стосувалася .. Сприймайте як хочете, проте скажу: велика війна показала жінкам, які замовчували свої страждання через домашнє насильство, що треба боротися, треба протистояти будь якому прояву образ та втручання в твоє життя..", - написала Маша Ефросинина.

Украинская телеведущая подчеркнула, что много тех, кто до сих пор терпит издевательства. Маша Ефросинина обратилась к женщинам с очень важным посылом.

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"А ще ці жінки, як і ми з вами, побачили цю неймовірну чуйність, що прорвалася з кожного украінця, це розуміння природи зла, адже сьогодні тобі вже не ткнуть в носа : "сама винна". Бо ми всі відчули на собі, що не треба бути винним, щоб тебе почали знищувати… Попереду в нас дуже багато роботи з темою насильства. Але сьогодні ми віримо ще оптимістичніше, що подолаємо це! Адже ми доводимо собі та світу, що несемо світло!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маша Ефросинина поделилась интервью с MONATIK.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телеведущая Маша Ефросинина рассказала, кто такой абьюзер.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и идейный вдохновитель Маша Ефросинина получила критику за русский язык.