Известная украинская телеведущая Маша Ефросинина рассказала о воспитании своего сына. Популярная ведущая рассказала о том, как сейчас себя ведет во время войны ее сын, а также о том, во что он сейчас предпочитает играть.

Соответствующую публикацию Маша Ефросинина разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Сашка ми вдома з народження називали "хлопчик-добро": він всіх нас "лікував" своїм іграшковим набором Айболіта; не дозволяв чіпати ані павуків, ані мошок; з кожної прогулянки приносив мені листя та квіти, плакав на всіх кіно- сценах з тваринами. Навіть приручив ворону, що прилітала до нас щоранку на балкон! Взагалі мріяв стати фермером-поліцейським! І от тепер він грає лише в війну… Видалив з планшету на фіг всі розвиваючи ігри та поліцейскі гонки - дивлюся, нічого навіть не оновлюється, а от стрілялки завжди…", - написала Маша Ефросинина.

Украинская ведущая рассказала о том, как ее сын и супруг ведут себя во время войны. Также Маша Ефросинина рассказала о том, как все ее мысли касательно воспитания сына и отношений с мужем поменялись.

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"Все змінилося! Всі мої сталі думки щодо виховання сина, до толерантності, щодо стосунків з чоловіком. Я знаю, що у вас також…Не діє більшість внутрішніх правил та звичок, погляди на мораль та віру теж змінили кут.. Намагаюся шукати відповіді на всі ці питання. Зараз в монтажі знаходиться моя розмова з видатною спеціалісткою з дитячої нейропсихологіі. Там буде багато важкої правди для всіх нас, дівчата .. А поки лише скажу, що почалося наше інтерв‘ю з її заяви, що "в Україні з 24-ого лютого немає нетравмованих дітей".. Слідкуйте за анонсами!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская телеведущая Маша Ефросинина рассказала о том, кто такой абьюзер.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская ведущая Маша Ефросинина получила критику за русский язык.

Также портал "UAFINANCE" писал, что ведущая и общественный деятель Маша Ефросинина вспомнила свое детство.