Популярная украинская телеведущая и идейный вдохновитель Маша Ефросинина дала анонс своего интервью. Известная ведущая рассказала о жизни во время войны, а также о том, как украинцы живут в тяжелое военное время.

Соответствующую публикацию Маша Ефросинина обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Власне, все, що б я хотіла написати в анонсі до свіжого сьогоднішнього інтерв‘ю, я сказала в цьому пролозі. Лише додам, що записала я його за кілька днів до приїзду в Україну. І до того моменту в мене дійсно в стрічці за п’ять місяців не сталося жодної публікації про звичайне життя - все лише про війну та нашу громадську роботу. Я так відчувала, я про це тут й говорю. Але от позавчора в першу ж ніч в готелі в Славському мене нагодували найоргазмічнишими сирниками в моєму житті, рідними, смачними, з родзинками і мінімумом борошна) І от вперше за війну я відчула імпульс поділитися цим з вами, розказати, як же мені добре нарешті ( можливо, рідна земля так подіяла!)", - написала Маша Ефросинина.

Украинская телеведущая рассказала о том, как правильно жить в военное время. По словам Маши Ефросининой, каждый человек должен сам решать, как ему жить во время войны.

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"І сталося, власне, те, про що мова в інтерв‘ю піде : "як ви можете радіти?.. смачно їсти?… викладати легковажні фотки, коли гинуть люди?".. І в мене одразу ж знов цей рефлекс забитися в свою норку. Але ж ніт, подумала я, давайте все ж таки подивимося мою розмову з фахівчинею з моделювання поведінки на тему "Як правильно жити під час війни?", і потім кожен вирішуватиме для себе сам, як йому діяти в ці часи… Отже повне відео інтерв‘ю з Анною Чаплигіною @ann_chaplygina вже на моєму каналі. Посилання в профілі! #інджой", - также добавила украинская ведущая.

Напомним, что украинская телеведущая Маша Ефросинина поделилась интервью с Артемом Пивоваровым.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая Маша Ефросинина рассказала о благотворительных концертах.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная ведущая Маша Ефросинина нарвалась на критику из-за русского языка.