Украинская телеведущая и идейный вдохновитель, общественный деятель Маша Ефросинина поделилась важным видеороликом. Ведущая поделилась историями украинцев и рассказала о том, для чего предназначен каждый человек.

Соответствующее видео Маша Ефросинина опубликовала на своей странице в Instagram.

"Найбільш задаване мені питання останніх тижнів - "як вижити, коли об тебе обтирають свої зли язики всі, кому не лінь?" Нарешті є це відео, і воно буде моєю відповідю, бо слова сьогодні знецінені вщент … Подивіться його і послухайте кожну розповідь. Як я можу зламатися, коли є ці історії? Історії, що прийшли і продовжують приходити тисячами, самі знаходячи мене. Яке я маю право витрачати своє єдине життя на те, щоб хоча б годину його присв‘ятити барахтанню у злому л*йні, коли нам довіряють себе такі наші неймовірно виснажені, але прекрасні жінки!?", - написала Маша Ефросинина.

Украинская ведущая рассказала о том, как природа наградила ее возможностью помогать другим. Также Маша Ефросинина обратилась к хейтерам.

Фото Маши Ефросининой
Фото Маши Ефросининой

"Ні, хейтери не дочекаються! Бо ми з ними геть по різні боки розуміння призначення людини в цьому світі - в них є лише оббивання об мене їх особистих комплексів та злості… А в мене є наповнене любов‘ю життя! Любов‘ю до людей і своєї справи! Прошу вас поширювати це відео із закликом донатити на #НезламнуМаму А ми поїхали зустрічати вже шосту (!!!) зміну наших прекрасних українок з їх діточками! @masha.foundation Слава Нації! Слава Україні!", - также добавила ведущая.

Напомним, что популярная украинская ведущая Маша Ефросинина рассказала о благотворительных концертах.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", телеведущая Маша Ефросинина получила критику от украинцев вместе с певицей Олей Поляковой.

Также портал "UAFINANCE" писал, что идейный вдохновитель Маша Ефросинина рассказала о помощи детям.