Украинская исполнительница и ведущая Злата Огневич прокомментировала массированный обстрел Украины. Популярная артистка рассказала о том, как на ее концерте упала кассетная бомба, из-за чего прямо во время выступления отключился свет.

Соответствующую публикацию Злата Огневич разместила в своем профиле в Instagram.

"#МАСОВАНА_АТАКА Кожного дня ми ховаємось від ракетних обстрілів, дивимось частіше в небо, бачимо в пташиних зграях безпілотники. Але особливо гостро ракетні обстріли відчувають ті, хто живе поруч з лінією фронту. Я відчула це на собі, коли нещодавно їздила в Донецьку область підтримати військових концертами. Разом з волонтером @yurij_stepanych , сергієм дорошенко, @tilis_anton , артистами @alexanderlozovski @arsen_mirzoian 🎧", - написала Злата Огневич.

Украинская певица рассказала о том, как во время ее концерта упала кассетная бомба.

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"Під час концерту в нашому периметрі впала касетна бомба ( я чула вибух ) , світло відключилось. Але ми не розгубились і продовжили співати просто під гітару. Для військових- це норма, але для мене, людини з глибокого тилу- ні. Потім, вночі були "салюти" від працюючої арти на горизонті, я все бачила на власні очі, вибухи чулися цілу ніч. Там навіть повітря якесь інше… Все дуже близько, відчуття загострюються, інакше сприймається реальність. Якщо мене спитають: "чи поїхала би знову?" ТАК 🙌🏼 І поїду, і буду підтримувати. Це я до чого? Вірте в Україну, не здавайтесь! Ми вже стільки всього пройшли, ми впораємось, бо маємо СИЛИ. І, будь ласонька, донатьте на ЗСУ. Наші військові— Боги війни і я хочу, щоб про них писали книги і знімали кіно. І так буде ♥️🇺🇦", - также добавила певица.

Напомним, что известная украинская певица Злата Огневич предупредила о тяжелой зиме.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская певица Злата Огневич высказалась об атаке Киева.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная артистка Злата Огневич обратилась к публике.