Известная украинская певица и ведущая Злата Огневич рассказала о том, как она сохраняет равновесие. Популярная артистка рассказала о том, как ей удается держать себя в руках, и назвала действенные способы.

Соответствующую публикацию Злата Огневич разместила в своем профиле в Instagram.

"Ще ніколи так гостро я не відчувала простір 🙌🏼 Навіть на тлі останніх новин я зберігаю рівновагу. Мені допомагають історії сильних людей. І я знаю, що я— також СИЛЬНА людина. Але і тверді духом сумніваються, різниця лише в тому, щоб після сумлінь знайти сили для наступного кроку 🙏🏽 Мій спосіб зберігати тверезе мислення, живучи в епіцентрі подій прекрасної країни 💛💙, проти якої ведеться підступна й виснажлива війна: 📍 Я принципово не дивлюсь новини, щоб зберегти психіку", - написала Злата Огневич.

Также украинская певица решила удалить все каналы в Telegram с новостями и прислушиваться к эмоциям.

Фото Златы Огневич
Фото Златы Огневич

"Але 👉🏼 я можу і підтримую економіку України, роблю посильні внески, організовую волонтерські ініціативи, підтримую близьких, зігріваю серця військових під час наших концертів. І… 🎧 Створюю пісні. Бо, саме музика й культура є обличчям нації. Тож, плекаймо спадщину і створюємо нову, що з часом перетвориться на надбання ❤️ У ці крихкі часи серця перетворюються на сталеві. Та хай у кожному сталевому серці знайдеться місце для Світла й Любові. Так ми знайдемо своїх серед руїн, щоб будувати нове 🇺🇦", - также добавила певица.

Напомним, что известная украинская певица Злата Огневич показала, как она разбирала завалы в Киеве после попадания ракеты.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная артистка Злата Огневич показала детское фото.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и ведущая Злата Огневич высказалась о вынужденных переселенцах.