Известная украинская певица и автор песен, член жюри конкурса "Евровидение-2022" Ирина Федишин попала в громкий скандал. Артистка якобы поставила Польше во время финала "Евровидения" 0 баллов, поэтому сразу решила оправдаться за это.

Соответствующее видео Ирина Федишин обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Аналізуючи все, що зараз відбувається, я розумію, що комусь Ірина Федишин, дуже не зручна зі своєю проукраїнською позицією. Це війна і війна на усіх фронтах. Друзі, моя злість у цьому інтерв‘ю не спричинена вашими образами. Повірте, вони мене зовсім не зачіпають. Бо я завжди була, є і буду зі своїм народом. Хоча зараз ви і налаштовані проти, і я розумію вашу злість. Я не перший день з’явилася для усіх українців і щось там наголосувала. У мене довгий творчий шлях, і він більше патріотичний ніж творчий. Моя проукраїнська позиція завжди була чіткою і ясною", - написала украинская певица.

Также Ирина Федишин разъяснила, каким должно было быть оценивание для членов жюри. По словам артистки, у них был запрет на дискриминацию в любых ее проявлениях.

Фото Ирины Федишин
Фото Ирины Федишин

"Якщо цей конкурс настільки важливо політичний, чому тоді оргкомітет давав нам такий посил ? Чому, навіть, після того, коли наші протоколи з голосуванням забрали і побачили, що виходить така ситуація, щоб уникнути такого політичного скандалу, не підкоректували разом з нами ці голоси??? Чому не підказали і не допомогли розібратися у ситуації??? Всі хто там знаходилися - це українці. Хіба ми зрадники своїй країні??? Але зараз у всьому винні журі, а всі решта ні при чому ??? Я звертаюся до оргкомітету Євробачення, роз’яснити українському народові, як саме рахувалися голоси і чому склалася така ситуація", - также добавила популярная артистка.

Напомним, что популярная украинская певица Ирина Федишин высказалась о своих коллегах.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", артистка Ирина Федишин высказалась о войне в Украине.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и автор песен Ирина Федишин рассказала о том, как ее обокрали.