Популярная украинская исполнительница MamaRika поделилась личной историей из своей жизни. Известная артистка вспомнила, как она ехала заграницу со своим маленьким ребенком, и как ее друзья помогли ей справиться с этим.

Соответствующую публикацию MamaRika разместила в своем профиле в Instagram.

"Сьогодні ділюся історією, яка зіграла дуже важливу роль у нашому із Давідом житті👇🏾 Коли в перші дні війни ми виїхали до Одеси, розуміли, що скоріш за все мені доведеться їхати із малечею далі, бо ворог не зупиниться… В той момент, ми як і всі, намагалися включати критичне мислення і головним було рятувати сина…тоді ще семимісячного груднічка. Оскільки перетинати всю країну під обстрілами щоб дістатися заходу було дуже небезпечним, ми вирішили що оберемо маршрут через Молдову, Румунію на Польщу", - написала MamaRika.

Украинская певица подчеркнула, что она никогда бы не выбрала такой путь одна с ребенком на руках, если бы не добрые люди. MamaRika вспомнила, как ее друзья помогли ей преодолеть этот кошмар.

Фото MamaRika
Фото MamaRika

"Я впевнена, кожному з вас щодня трапляються люди, яким ви маєте за що подякувати. Тому пропоную долучитися до марафону вдячності від Інституту миру та порозуміння. Діліться своєю історією тут в коментарях, де розказуєте про свою вдячність до тих, хто вас підтримав або допоміг у ці складні часи.Або ж запостіть фото/відео з жестом вдячності та хештегом #ЯкажуДЯКУЮ і відмічайте сторінку @ipcg_imip .Давайте випромінювати тільки світлі емоції і таким чином сіяти добро у цей світ- це зараз надзвичайно важливо!🙏", - также добавила певица.

Напомним, что украинская исполнительница MamaRika показала, что оккупанты сделали из Ирпеня.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярная украинская певица MamaRika рассказала о том, как она хочет усыновить ребенка.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская артистка Надя Дорофеева показала себя в одном купальнике.