Популярная украинская эстрадная певица MamaRika показала ужасающие кадры из разрушенного Ирпеня. Известная артистка рассказала о благотворительном фотопроекте и показала, в каких условиях приходится сейчас жить украинцам.

Соответствующие фотографии MamaRika опубликовала на своей странице в Instagram.

"Нещодавно мала змогу долучитися до події "Historical spring", яка відбувалася в серці Ірпеня (гортай 👉🏽). Це благодійний фотопроєкт, покликаний розповісти світу про страх, біль, тривогу та величезну силу духу українських жінок у перші дні російської війни в Україні. Зібрані кошти будуть використані для відновлення дитячих центрів розвитку та дозвілля у містах Київщини, що постраждали від агресії ворога. Головною метою фотовиставки "Історична весна" є повернути дітям радість життя, можливість творити та розвиватися", - написала MamaRika.

Кроме того, украинская артистка поделилась впечатлениями от того, что она увидела. По словам певицы, люди живут в разрушенных домах без света, воды и других услуг.

Фото MamaRika
Фото MamaRika

"Після побаченого я ще довго не могла прийти до тями…було важко не те що співати, а просто усвідомити масштаби руйнації людських життів.Ніби локації із фільмів жахів, тільки наяву…Встигла особисто познайомитися із жителями міста, які навіть провели мені екскурс по своїм розбитим домівкам, у яких і досі живуть.Це нелюдські умови без води, світла і т.д.Але знаєте, що вразило найбільше- вони посміхаються і вірять у краще. І коли я плакала від побаченого, заспокоювали мене вони, хоча все мало би бути навпаки", - также добавила певица.

Напомним, что популярная украинская певица Настя Каменских рассказала о вражеской атаке со стороны рф.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Lida Lee поделилась плачевной историей.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная артистка Злата Огневич показала фото с Говерлы.