Известный украинский музыкант и лидер группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук рассказал о важной премьере. Популярный исполнитель рассказал о новой песне и о том, что он решил запустить собственный фонд для помощи украинцам.

Соответствующую публикацию Святослав Вакарчук разместил в своем аккаунте в Instagram.

"Сьогодні у нас важлива прем'єра. Це більше, ніж просто нові пісня та відео. Це - наше сьогодення, наше життя і наша віра.📌Дивись відео за лінком в біо Пісня, яка була написана декілька років тому і мала б увійти в новий альбом ОЕ у квітні 2022 року, але... Відео, яке знімали пару тижнів тому, зокрема, документальні кадри на Донбасі. А разом - це важливий проєкт допомоги по збору на нові, якісні авто для ЗСУ #ДорогиПеремоги 🎬 В основі відео є ідея режисера Олега Томіна, коли в кадрі одночасно відбуваються події у двох вимірах - життя в тилу та бойові дії на фронтах війни за Свободу і Незалежність України", - написал Святослав Вакарчук.

По словам украинского артиста, на сегодняшний день нет параллельных миров, а есть общая реальность.

Фото Святослава Вакарчука
Фото Святослава Вакарчука

"Запускаємо його разом з партнерами - фондом Повернись живим та мобільним оператором @kyivstar.official який виділяє 10 млн грн. для початку проєкту. Кошти від монетизації кліпу, пісні на музичних платформах, також будуть долучені до збору. Більше переглядів, прослуховувань – більше зборів на пікапи! Долучайтесь і ви! Зробіть свій внесок за посиланням в сторіс! Дивіться відео, поширюйте, обов'язково коментуйте на YouTube. А головне — щодня, в межах можливостей, робіть свій вклад у нашу спільну Перемогу над ворогом. Слава Україні! Героям слава! 🇺🇦", - также добавил украинский музыкант.

Напомним, что популярный украинский музыкант Святослав Вакарчук рассказал о гибели героя.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный музыкант Святослав Вакарчук попал под вражески й обстрел.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певец и музыкант Святослав Вакарчук показал фото с украинскими военными.