Известный украинский музыкант, бывший народный депутат и лидер группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук показал милые снимки. Популярный артист показал фото из центра для переселенцев в Киевской области и рассказал о благотворительном фонде.

Соответствующие фотографии Святослав Вакарчук опубликовал на своей странице в Instagram.

"Деякий час тому був у місці, яке вчергове показує, що головний скарб країни - люди. Може саме тому волонтерство в Україні - неймовірних сили і масштабів. Це центр для біженців (тимчасово-переміщених осіб) у Київській області. На початку квітня цього року волонтери об'єднались у БФ "Переяслав" @bf_pereyaslav з метою надати прихісток, допомогу тим, хто змушений їхати від бойових дій, у кого зруйновано дім. Серед тих, хто знайшов тут прихісток і підтримку, більшість - це жінки та діти, також люди похилого віку, інваліди, були багатодітні матері, вагітні жінки", - написал Святослав Вакарчук.

Популярный украинский музыкант также рассказал о том, как благотворительный фонд обеспечил всем необходимым людей. По словам Святослава Вакарчука, многие смогли уже начать новую жизнь.

Фото Святослава Вакарчука
Фото Святослава Вакарчука

"Силами небайдужих фонд організував повне забезпечення для цих людей (проживання, харчування, лікування, психологічну підтримку, школу, дитячий садочок, прихисток для тварин, розвиваюче дозвілля для дітей) та реабілітацію. І знаете, багато з них вже виїхали з прихистку, бо відчули, що "стали на ноги" та можуть починати нове життя. Бо, зокрема, завдяки допомозі досить багато людей знайшли роботу за час проживання в центрі. Чудовий приклад взаємодопомоги і підтримки!", - также добавил украинский музыкант.

Напомним, что известный украинский музыкант Святослав Вакарчук рассказал о том, как он чуть не погиб под пулями.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", популярный певец Святослав Вакарчук показал фото с украинскими военными.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинский артист Святослав Вакарчук рассказал о своих выступлениях с военными.