Украинский музыкант и автор песен, лидер группы "Океан Эльзы" Святослав Вакарчук поделился кадрами с выступления для военнослужащих. Известный артист рассказал о том, как он ездит по разным городам и дает концерты для военных.

Соответствующую публикацию Святослав Вакарчук обнародовал в своем аккаунте в Instagram.

"Сьогодні був 100-й виступ! ЗСУ, Нацгвардія, ТрО, а також ДСНС, медики, волонтери, працівники критичної інфраструктури по всій Україні, за останні три місяці ми так багато бачились з вами в окопах і на шляхах країни, в тісних сховищах і на широких ланах, на руїнах розбитих росіянами міст і в маленьких селах, що пережили терор окупації, в госпітальних палатах і наметах серед лісу, і щоразу відчував одне - наші Люди непереможні духом, волею, бо це - Люди свободи", - написал в своей публикации музыкант.

По словам Святослава Вакарчука, за все время войны он проехал десятки тысяч километров по Украине. Музыкант подчеркнул, что россия просто хочет уничтожить граждан Украины, но у нее это не получится.

Фото Святослава Вакарчука
Фото Святослава Вакарчука

"Але нічого у них не вийде. З такими людьми і такими захисниками України ми ніколи не дамо цього зробити. *** За цей час зустрілись з більшою половиною бригад ЗСУ (повний список буде оприлюднено, коли це можна буде робити) та декількома Нацгвардіі. І ці зустрічі для мене - скарб, бо дають стільки мотивації, стільки енергії та віри в Перемогу! У Луганській області вперше в житті співав у поліцейському відділку :)", - также добавил Святослав Вакарчук.

Напомним, что украинский музыкант Святослав Вакарчук во второй раз станет отцом.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", артист Святослав Вакарчук показал редкое фото с дочерью.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известный певец Святослав Вакарчук устроил импровизированный концерт во Львове.