Известная украинская исполнительница и актриса, ведущая Оля Полякова показала неожиданный поступок. Популярная артистка решила сжечь кокошник, который принес ей успех именно в россии, и рассказала о том, что связано было с ним.

Соответствующую публикацию Оля Полякова обнародовала на своей странице в Instagram.

"Спалила кокошник в прямому ефірі!! Я давно для себе вирішила, що мій глядач в Україні! Я його знаю і люблю, разом з ним переживаю всі трагічні події, які відбуваються в нашій країні останні 8 років. Але те, що сталося в лютому повністю і безповоротно вплинуло на відношення мільйонів людей і мене в тому числі на те, що ще донедавна здавалося невинним і безпечним. Люди хочуть вирвати з себе все, що їх пов'язувало з російським світом, який прийшов у їхні будинки з війною, приніс смерть, поневіряння, сльози та горе. Люди масово переходять українською мовою, щоб бути частиною однієї нації, однієї культури, однієї історії та артисти відіграють у цьому процесі не останню роль", - написала Оля Полякова.

Также украинская знаменитость рассказала, как к ней пришел успех вместе с российским головным убором. По словам Оли Поляковой, российскому кокошнику не место в ее костюмерной.

Фото Оли Поляковой
Фото Оли Поляковой

"Я прочитала про те, як у давнину наші предки розривали з зв'язок з минулим. Тому, я вирішила в ефірі програми @snidanok на пагорбах Татарки, де стояли давньослов’янські поселення й проводили містичні ритуали наші пращури зробити обряд очищення. Одна з найбільш містичних гір столиці Щекавиця, знаходиться на околиці Подолу і була названа на честь одного з братів-засновників Києва. Я хочу, щоб усі, хто йде до нас з війною на кордоні у них забиралися ноги і руки, щоб при одній думці про те, щоб іти в Україну в них голова боліла і рвало. Щоб вам тут було пороблено", - также добавила украинская певица.

Напомним, что популярная украинская певица Оля Полякова дала большое интервью.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Оля Полякова вернулась в родную страну.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица и актриса Оля Полякова показала, как ее дочь исполняет гимн Украины.