Украинский теле- и радиоведущий Никита Добрынин рассказал о том, как россия пытается уничтожить его родную страну. Известный ведущий рассказал, как оккупанты активничали на День Независимости, и напомнил украинцам о продолжении войны.

Соответствующую публикацию Никита Добрынин разместил в своем профиле в Instagram.

"184 дні, 6 місяців, півроку нас намагаються знищити і підірвати нашу віру у незалежність. 24 серпня став одним із найважчих днів за весь час війни – аж 189 разів за добу пролунала тривога в Україні у День Незалежності. Майже 200 разів рф піднімала у небо свої літаки, часто навіть імітуючи удари 😔 Ані дня спокою. Лише прильоти, зруйновані домівки, забрані життя невинних дорослих і дітей Деякі з тих, хто залишився в Україні, вже помалу звикли і до тривог, і до звуків ракет, і до ночей із ліжка до коридору, і назад", - написал Никита Добрынин.

По словам ведущего, украинцы уже не так часто просматривают новости в телефоне, а пытаются продолжать жить дальше.

Фото Никиты Добрынина
Фото Никиты Добрынина

"Ідуть запеклі бої, на всіх напрямках наші захисники ризикують 24/7 і віддають життя, аби ми могли розраховувати на завтрашній день і будувати хоча би короткочасні плани Так, нам дають озброєння, грошову допомогу, але видатки на війну дійсно шалені – більше 40% коштів держбюджету зараз ідуть на потреби армії. Наші військові сьогодні ще більше потребують допомоги, ніж на початку війни, кожна ваша гривня має велике значення. Давайте разом іти до перемоги💙💛А що вам допомагає триматися на плаву? Чи вдається відволікатися від подій навколо?", - также написал ведущий.

Напомним, что популярный украинский телеведущий Никита Добрынин высказался об агрессивных людях.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известный ведущий Никита Добрынин рассказал о своих ценностях.

Также портал "UAFINANCE" писал, что телеведущий Никита Добрынин поделился семейным снимком.