Молодая украинская актриса и экс-героиня романтического проекта "Холостячка" Ксения Мишина показала стильные фотографии со своим сыном. Популярная телезвезда рассказала о том, что ее поддерживает, и показала фото с красной дорожки.

Соответствующие фотографии появились на странице Ксении Мишиной в социальной сети Instagram.

"Знаєте, що мене підтримує в будь-який момент мого життя? Моя професія! На червоній доріжці в Боснії і Герцоговині я подумала, а що робить мене мною? Моя зовнішність? Моє ім‘я? Моє тіло? І зрозуміла, що я це щось більше. В ці моменти щастя і реалізації ти розумієш, що я, справжня я, це такий момент і потік. Це точка, в якій немає переживань про те, як правильно і що хтось подумає. В цій точці є чиста любов і вдячність, тотальне прийняття себе і свого шляху. Ти просто є. І тут же я зрозуміла, що саме мій шлях привів мене в точку, в якій я відчуваю себе собою", - написала Ксения Мишина.

По словам украинской актрисы, все события в ее жизни привели к тому, что она стала счастливой.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Всі мої ролі і всі події в житті привели в цю точку. Де я щаслива, де я відчуваю життя під кінчиками пальців буквально. Йти в страх, йти до світла, долаючи тьму. Але тільки так можна прийти до того, що цих точок, коли ти відчуваєш себе собою, відчуваєш себе живим, буде все більше і більше, поки вони не зіллються в одну кулю світла і любові, яка по-справжньому і є кожним серед нас", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о влиянии войны на людей.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Ксения Мишина подняла тему предательства.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телезвезда Ксения Мишина показала, как она стреляет.