Молодая украинская актриса и телезвезда, экс-героиня романтического проекта "Холостячка" Ксения Мишина посвятила новый пост россии. Известная телезвезда рассказала о российской пропаганде и о том, как она жила в Крыму.

Соответствующим постом Ксения Мишина поделилась в своем аккаунте в Instagram.

"Цей текст навіяв мені пост, який я прочитала зранку, головним посилом якого було питання: що якби? Хочу нагадати, ро$.пропаганда існувала задовго до цієї війни.Раніше, ніж я народилася. А народилася я в УРСР, в Україні, в Севастополі, в "городе русских моряков". Це завжди був простір, де до росії ставилися з повагою, вважали чесною та багатою наддержавою. З раннього віку в мені формували саме таке ставлення і говорю навіть не про батьків, а про соціум. "Дом Москвы" в центрі Севастополя, рос.мова, та прекрасне майбутнє десь там на території великої держави", - написала Ксения Мишина.

Также украинская актриса вспомнила свои школьные годы и рассказала о том, какие предметы она не любила. Кроме того, Ксения Мишина рассказала о том, как она поехала учиться в Киев, где поменялись ее взгляды.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Так, на це знадобився час, саморозвиток, навчання і новий простір, а також наявність розуму. Бо вміти думати - це розкіш. І ось усі ці питання: "що якби?" залишаються тільки питаннями, тому що реальність зовсім інша. Єдине на що ти можеш вплинути - це на себе і свій вибір, на бажання розвиватися і не належати стаду, яким правлять у своїх інтересах і цілях І хотілося б додати: цей запропогований ро$. народ можна тільки пожаліти. Карма така +слабкий інтелект. Але дійсно страшно опинитись у тій примітивній державі, яка може дружити тільки з Північною Кореєю", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о том, как война расставляет все по своим местам.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Ксения Мишина подняла тему предательства.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Ксения Мишина показала, как она умеет стрелять.