Известная украинская актриса и героиня сериала "Крепостная" Ксения Мишина рассказала о войне. Популярная телезвезда рассказала о том, как война расставляет все по своим местам, а также рассказала о свете и тьме, которые сейчас соревнуются между собой.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина обнародовала на своей странице в Instagram.

"Знаєте, іноді війна розтавляє все по місцям …Болюче, але все ж таки…І скільки би ми не задавали собі питань "навіщо" і "для чого" кожне конкретне життя має унікальний досвід … Так ,я теж неодноразово ставила собі це питання і хоч не знайшла поки що однозначної відповіді, одне я зрозуміла точно. Війна безжально зриває маски. І хтось зібравши всю волю і мужність у кулак продовжує зростати, а хтось просто деградує, випускаючи на волю демонів. Перед лицем цієї могутньої баби, яка так любить брязкіт металу і страх, ми всі оголилися і стало видно, що всередині , і хто ти є", - написала Ксения Мишина.

Также она рассказала о том, как в мире соревнуется свет и тьма. Кроме того, Ксения Мишина обратилась к украинцам, призывая их бороться.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Так буде завжди! Темрява та світло! Інакше неможливо. І я молюся про те, щоб пройти якнайшвидше цей етап, де треба навчитися розчаруватися і відпускати, Де треба жорстко відстоювати свої межі та боротися за себе. І суть якраз і є в тому, що через цей біль відбувається очищення. Очищення простора та життя. Дивіться чесно і вірте собі, своїм відчуттям. Більше не варто прикрашати у своїх очах тих, хто цього не вартий і кому час ощасливити вас своїм уходом . Крутий шанс все почати спочатку . Нова країна , нове життя🇺🇦", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о своем внутреннем конфликте.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Ксения Мишина рассказала об эмоциях.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная актриса Ксения Мишина рассказала о том, с чего начинается любовь.