Молодая украинская актриса и экс-героиня реалити-проекта "Холостячка" Ксения Мишина рассказала о своем внутреннем мире. Популярная телезвезда рассказала об одном из своих самых сложных внутренних конфликтов и обратилась к публике.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Один з моїх найскладніших внутрішніх конфліктів за цей час, напевно як і у багатьох, це сприйняття. З одного боку я прагну до того, щоб все у своєму житті розглядати і відчувати як досвід, тобто не залучатися емоційно, а з іншого боку кожна особиста трагедія все одно проникає в серце і отруює його злістю, ненавистю та бажанням справедливості. Якби ви знали, як часто я не стримуюсь і моя емоційність мене розриває. Бувають ситуації в яких мене просто розносить на тисячі маленьких Ксюш, страшенно скривджених чи злих", - написала Ксения Мишина.

Также украинская актриса рассказала о том, что с человеческими эмоциями происходит в такие моменты. Ксения Мишина призвала не верить чувствам, поскольку очень часто сознание начинает манипулировать людьми.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"І хоч ми часто не керуємо почуттями, треба вчитися не вірити їм. Не все, що ми відчуваємо інтуїція та істина. Часто наша свідомість грає з нами в ігри маніпуляцій. І ми так легко здаємося цій грі. Але щоразу, виходячи з неї і знову пірнаючи в спокій і світло, ми точно робимо крок вперед. Я вірю, всі ці маленькі кроки рано чи пізно дадуть свої результати і тотальне щастя стане вірним супутником такого мандрівника;) P.S. Навіяно юпітером;)) (хто бачив мій сторіс, той зрозуміє)) і прекрасною романтичною сукнею від @u.need.ua 🫶🏻", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что молодая украинская актриса Ксения Мишина рассказала о том, с чего начинается любовь.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Ксения Мишина рассказала о терроризме.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная телезвезда Ксения Мишина рассказала о своем состоянии.