Героиня сериала "Крепостная" и украинская актриса, экс-участница проекта "Холостячка" Ксения Мишина обратилась к публике. Известная актриса разъяснила, что такое терроризм, и рассказала о том, что с украинцами вытворяет россия.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина обнародовала на своей странице в Instagram.

"Скільки ще потрібно смертей мирних українців та їхніх дітей, щоб почати називати все своїми іменами! Те, що у світі йде велика політична гра, в якій життя наших українців просто інструмент, не має жодного сумніву. Інакше, як пояснити, що термін ТЕРО_РИЗМ існує, але досі міжнародне співтовариство не визнало, що це відбувається з нами! Давайте розберемося із термінологією! Теро_ризм (від лат. terror — "жах") — у широкому сенсі використання чи загроза застосування насильства для досягнення політичної, релігійної чи ідеологічної мети", - написала Ксения Мишина.

Украинская актриса рассказала о цели терроризма и о том, как миллионам украинцев пришлось бежать от гибели. По словам Ксении Мишиной, есть все доказательства зверства россии.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Країна яка залякує, вбиває, катує, бере в заручники: НЕ тільки ВІЙСЬКОВИХ, А й ЦИВІЛЬНИХ ЛЮДЕЙ. Свідоцтв цьому тисячі! Кожен день ми бачимо фотографії, історії, відео, репортажі та що?????! Тисячі доказів, але цього ще недостатньо! Досить годувати нас міжнародними нормами, вони мабуть не працюють для тих країн, у яких немає ядерної зброї! У це складно повірити, але саме ми, українці сьогодні розкриваємо неефективність світового порядку! Тільки надто дорога ціна!!", - также написала в своем посте украинская актриса.

Напомним, что молодая украинская актриса Ксения Мишина рассказала о четвертом месяце войны.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная актриса Ксения Мишина рассказала трогательную историю.

Также портал "UAFINANCE" писал, что популярная актриса Ксения Мишина рассказала о своем состоянии.