Бывшая главная героиня романтического проекта "Холостячка", украинская актриса Ксения Мишина рассказала трогательную историю. Популярная актриса вспомнила, как ее близкий друг на фронте рассказывал о разных знаках во время войны.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

""Бог на війні є!" або "Хто якщо не я?!" Цей пост я та автор історії присвячуємо всім воїнам нашої країни У мене є дуже крутий друг, ми разом навчалися, практично росли... Я добре знаю його дружину, старшу дитину. Молодша ще не народилася, але за кілька тижнів до війни подала знак батькам - я тут, я з вами… Ми разом навчалися в Карпенка-Карого.Творча особистість, харизматичний хлопець, здавалося б далекий від війни. Але так тільки здавалося... Він декілька разів намагався попасти в ЗСУ, але його не хотіли брати, а сьогодні він в одній з найгарячіших точок", - написала украинская актриса.

Также Ксения Мишина вспомнила, что ей такого важного сказал ее близкий друг, от чего у нее в груди все сжалось. Актриса вспомнила разные знаки, о которых также говорил ее друг.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Нехай мені страшно і хочеться кричати: зупинись, у тебе ж сім'я, тебе можуть убити! Але У ці хвилини моє серце знає: це душа, яка йде своїм шляхом. Це вогонь у його очах, це жадоба до життя! Жага вільного життя! Молитися за наших воїнів- ось наше головне завдання! Молитися надсилаючи їм енергію любові та віри! Молитися і відчувати гордість, адже наші вoïни це ті, хто чесно поставили собі питання: Хто якщо не я?! І сьогодні я питаю вас, хто молитиметься за них, якщо не ми?!", - также добавила Ксения Мишина.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина поделилась своими мыслями.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", актриса Ксения Мишина рассказала о личном опыте.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Ксения Мишина обратилась к родному сыну.