Известная украинская актриса, героиня сериала "Крепостная", бывшая главная героиня проекта "Холостячка" Ксения Мишина поделилась своими мыслями. Популярная актриса рассказала о том, как люди продолжают жить в условиях войны.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Щодня у моїй голові проносяться тисячі думок і більшість із них лише про одне - це спроби пояснити, зрозуміти для чого нам усе це. Так ми продовжуємо жити. Так, іноді ми навіть виглядаємо щасливими, за що нам часто прилітає від інших. Але ви, як і я, знаєте, що насправді у кожен момент життя всередині нас величезний нерозплутаний клубок болю, страху та почуття несправедливості. Але щодня ми чіпляємося за смисли, ми випливаємо, навіть якщо знову занурюємося", - написала Ксения Мишина.

Также актриса рассказала о том, какие эмоции она начала переживать с начала войны. Ксения Мишина рассказала, как тяжело ей принимать эту жестокую реальность.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Мені складно,і досі складно приймати цю жорстоку реальність. Але все ж таки я вірю, що наші діти та онуки житимуть у такій вільній, багатій, незалежній Україні, яку ми й уявити не можемо! Я дивлюся на ці будинки і зачаровано шепочу: нехай увесь цей біль буде заради розквіту всього світу! Нехай Україна стане найгуманнішою, найпросунутішою країною, яка буде експортувати смисли всім!!! Ми варті цього! Ми зможемо! Я вірю, я хочу цього! А чого хоче жінка, того хоче Бог, ви ж пам'ятаєте? Значить, все буде Україна, треба вірити!", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина поделилась личными переживаниями.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", известная актриса Ксения Мишина поделилась историей из детства.

Также портал "UAFINANCE" писал, что украинская телезвезда Ксения Мишина рассказала о зверстве оккупантов.