Известная украинская актриса, участница шоу "Танцы со звездами" и экс-героиня проекта "Холостячка" Ксения Мишина поделилась личным опытом и переживаниями. Актриса рассказала о том, как важно не осуждать друг друга, особенно, в период войны в Украине.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина обнародовала в своем аккаунте в Instagram.

"Друзі, хочу поговорити з вами на важливу тему та поділитися особистим досвідом та переживаннями. З початку війни я, як і всі наші співвітчизники, переживаю напевно найскладніший період у своєму житті. Ніколи раніше більшість із нас не стикалися з такими потужними, екстремальними викликами для психіки та й фізики теж. Кожен із нас переживає ці руйнівні емоції по-різному, та всі ми опинилися у різних умовах, з різним ступенем травмованості. Комусь пощастило більше, комусь менше, але всіх нас об'єднує одна мета – вижити та вистояти!", - написала Ксения Мишина.

По словам актрисы, нельзя набрасываться на тех, кто захотел жить и радоваться. Ксения Мишина призвала радоваться за других, ведь когда человек живет сплошной ненавистью, у него нет места для благодарности.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Радіючи за інших, ви, навіть якщо вам гірше, знайдете надію та силу для покращення та руху вперед. Повірте, ніхто з нас не несе відповідальності за горе, яке до нас прийшло, тільки держава росія. Також я зрозуміла, що всі люди, які пишуть мені та всім іншим блогерам гидоти та жовч, їм просто дуже погано. Мені теж дуже погано, але я вибираю чіплятися за світло і до останньої краплі любити життя, по можливості заражаючи цим все більше і більше людей!", - написала также украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина поделилась историей из детства.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Ксения Мишина посвятила пост родному сыну.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телезвезда Ксения Мишина рассказала о зверстве оккупантов.