Популярная украинская актриса и бывшая главная участница шоу "Холостячка" Ксения Мишина высказалась о войне. Известная телезвезда рассказала об эмоциях, которые каждый испытывает во время войны, и призвала украинцев поддерживать друг друга.

Соответствующую публикацию Ксения Мишина разместила в своем аккаунте в Instagram.

"Війна не має ні свят, ні вихідних. Навіть коли ми забуваємо, коли наша психіка, щоб врятувати нас, витісняє усвідомлення війни, коли ми поїхали та у безпеці, вона все одно є. Чорна і кровожерна, на чолі з безумцем, вона як рана на тілі нашої країни, яка ракетами запускає нові осередки. Кожного дня наші міста під ракетними обстрілами. Вчора Вінниця, знову дитина, невинне і беззахисне створіння. Знову маленький шматочок душі вмирає, коли усвідомлюєш це горе", - написала Ксения Мишина.

По словам украинской актрисы, в такие дни сразу накапливается множество разных эмоций. Но Ксения Мишина призвала напоминать друг другу о важных вещах, которые нужно помнить во время войны.

Фото Ксении Мишиной
Фото Ксении Мишиной

"Милі, я співчуваю кожному з вас, кого торкнулася ця чортова війна. Я співчуваю з кожним! Я знаю, що підтримка вкрай важлива, я обіймаю кожного в серці у кого оселився біль! Я з вами! Ми разом! А ви у коментарях можете теж підтримати одне одного! Напишіть там добрі слова підтримки українцям, один одному, а якщо вам потрібна підтримка, просто попросіть про це. Кажуть: найбільша темрява перед світанком . Що ж, значить незабаром ранок і світанок, я вірю, що сонце обов'язково освітить променями нашу кохану і все буде добре!", - также добавила актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Ксения Мишина рассказала о терроризме.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская актриса Ксения Мишина отреагировала на обстрел ТРЦ в Кременчуге.

Также портал "UAFINANCE" писал, что известная телезвезда Ксения Мишина рассказала о своем состоянии во время войны.