Известная украинская танцовщица и педагог-хореограф, участница "Танцев со звездами" Илона Гвоздева обратилась к публике. Популярная танцовщица раскритиковали хейтеров и рассказала им, чем она реально занимается в период войны.

Соответствующую публикацию Илона Гвоздева обнародовала на своей странице в Instagram.

"Пів світу плаче, а вона скаче", "в країні війна,а в них тусня", "хтось сидить в окопах, а вони сидять в ресторанах", "в мене дому немає, а вони будуються", "хтось кожен день вмирає, а вона весілля гуляє" і так далі… пішло-поїхало- полетіло 😔😔😔 Такі й подібні коментарі час від часу отримую в свій дірект! Ось, що хочу вам сказати, любі друзі і не друзі. Поки ви гаєте час на подібні коментарі, висловлюєте свої недалекі думки, та намагаєтесь чіпляти своїм "гострим" розумом - я: - скачу на благодійних заходах абсолютно безкоштовно,аби допомогти зібрати кошти нашим бійцям з ЗСУ, волонтерам і хлопцям з ТРО і завдячую їм кожним новим прожитим днем", - написала Илона Гвоздева.

Также танцовщица рассказала о мотивационном клубе для женщин, о помощи разным семьям, о сборе денег для больной девочки, а также о том, как она поддерживает бизнес.

Фото Илоны Гвоздевой
Фото Илоны Гвоздевой

"- понад усе намагаюсь продовжувати жити,цінувати свій час, кожну годину бути корисною для себе і суспільства; - проводжу заняття для студентів і дітей, щоб вони знову посміхалися, мріяли і відчували,що саме в Україні на них чекає велике майбутнє і їм варто продовжувати навчатися, розвиватися саме тут і саме зараз. А тепер одне питання до усіх тих "ПИСАКІВ"! Що робите конкретно "Ви" задля суспільства,перемоги і країни?! Не гнівіть Бога, годі цих суперечок, гризти своїх, шукати голку у копиці сіна, коли в самих колода…", - также добавила танцовщица.

Напомним, что известная украинская танцовщица Илона Гвоздева решила поностальгировать.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская танцовщица Илона Гвоздева рассказала, как война ее изменила.

Также портал "UAFINANCE" писал, что педагог-хореограф Илона Гвоздева рассказала о ревности своего мужа.