Украинская актриса и режиссер, ведущая Наталья Денисенко рассказала о своем эмоциональном состоянии во время войны. Популярная телезвезда рассказала о том, нужно ли продолжать дальше жить, и вспомнила, как она не могла принять войну.

Соответствующую публикацию Наталья Денисенко разместила в своем аккаунте в Instagram.

""а треба жити, якось треба жити" Цей вірш Ліни Костенко я читала останнім на вечорі #наталкачиталка , з часом він став зовсім по-іншому звучати. З в*йною мені треба було пройти всі стадії : від гніву, нен*висті, байдужості до всього , прийняття , щоб нарешті просто продовжити жити… це дійсно був тернистий шлях. У нашій краіні в***а, гинуть діти, старі, наші хлопці… Чи маємо право ми посміхатися, любити, радіти, їсти смачно, купувати нове? Моя відповідь: ТАК! ми не просто маємо право "жити звичним життям", ми всі обовязково маємо навчитися жити далі, АЛЕ з іншими цінностями, задачами, з іншим відчуттям життя!!! Всі обставини підказують нам справжній його сенс !", - написала Наталья Денисенко.

Украинская актриса рассказала о том, как высока цена жизни обычного украинца. По словам Натальи Денисенко, она не могла адекватно осознать, что случилось с ее страной, с ней самой и с ее семьей.

Фото Натальи Денисенко
Фото Натальи Денисенко

"Але те , що я знала раніше, все ж допомогло мені витягнути себе з емоційного дна і почати знову жити. Я дуже хочу щоб це робили і ви! Бо сам процес життя - це і є той самий сенс! Немає точок, цілей, мети - це все ілюзія! Бо проходячи один етап, ми одразу думаємо про інший… Є тільки - тут і зараз. Живіть життя, допомагайте близьким і далеким, любіть, донатьте в перевірені фонди 🙏🏻 бо іншого дня може і не бути 🤍 Фото зробила моя @natasha_sanina 🫶🏻 Гарне вбрання, локація, макіяж - все як раніше , але вже зовсім по іншому… Костюм @onebyoneua 🤍", - также добавила украинская актриса.

Напомним, что популярная украинская актриса Наталья Денисенко показала трогательную встречу с супругом.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская телезвезда Наталья Денисенко высказала ненависть в адрес россиян.

Также портал "UAFINANCE" писал, что актриса Наталья Денисенко высказалась о коллегах из рф.