Известная украинская певица и актриса, телеведущая и жена Потапа Настя Каменских высказалась о войне. Популярная артистка рассказала о том, как каждый раз тяжело прийти в себя после новостей, в которых говорится о новых обстрелах Украины со стороны рф.

Соответствующую публикацию Настя Каменских разместила в своем профиле в Instagram.

"Щоразу важко оговтуватись від новин, які кожного дня розбивають серце вщент 💔 І після вчорашніх подій все ніяк не могла підібрати слова. На жаль, ці жорстокі та безсердечні істоти не розуміють, що свободу, незалежність, любов до країни не відібрати псевдореферендумами. Їх спроби зруйнувати Україну, повернути минуле — ніщо, в порівнянні з силою Українців! Ніщо — в порівнянні з міццю та сміливістю наших героїв. Мир та свобода буде зовсім скоро, якби іноді всі новини не вбивали тебе морально…", - написала Настя Каменских.

Также украинская певица высказалась об атаке Запорожья и о собаке, которая оплакивала погибшую семью на развалинах ее дома. По словам Насти Каменских, каждый раз боль становится сильнее.

Фото Насти Каменских
Фото Насти Каменских

"На жаль, ми не можемо повернути життя невинних українців, але можемо зробити усе, щоб повернути кожен клаптик Української землі. Відновити нашу територіальну цілісність, відбудувати міста, зруйновані окупантами та відстояти честь українського народу. Подяка за те, що наші ЗСУ звільняють містечко за містечком. Вірю, що всі інші території незалежної України будуть вільними завдяки неймовірним Українцям. Бо як сказав Василь Симоненко у своїх віршах: "Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!" Слава Україні! 🇺🇦", - также добавила артистка.

Напомним, что популярная украинская певица Настя Каменских поделилась эмоциями от концерта.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", украинская артистка Настя Каменских рассказала о съемках клипа.

Также портал "UAFINANCE" писал, что певица Настя Каменских обратилась к оккупантам.