Украинская телеведущая и журналистка Маричка Падалко рассказала о том, какие события на фронте произошли в 272-й день войны. Известная ведущая рассказала о ситуации на поле боя, об обыске СБУ Киево-Печерской Лавры и о том, что происходит сейчас в россии.

Соответствующую публикацию Маричка Падалко разместила в своем профиле в Instagram.

"✔️Ворог зміг просунутися на північ від Бахмута, всі інші атаки відбито ✔️СБУ сьогодні прийшла до Лаври (фото 2). Правоохоронці називають це проведенням "безпекових заходів", зокрема, перевіркою даних про використання приміщень УПЦ для переховування розвідувальних груп. В Москві назвали це "воєнними діями проти російського православ’я". Колеги нагадали, як поводилися "святі отці" на початку війни (відео 3) ✔️Російські військові спалили тіла своїх військових перед відступом з Херсона – стверджує видання The Guardian, посилаючись на свідчення очевидців (фото 4)", - написала Маричка Падалко.

Украинская ведущая рассказала о реакции польского президента на падение ракеты в его стране, о создании нового приложения в Украине, а также о том, как в россии просят осудить ВСУ якобы за убивство российских пленных.

Фото Марички Падалко
Фото Марички Падалко

"✔️Матері російських мобілізованих вимагають зустрічі із Путіним (відео 7) ✔️Голлівудська акторка з українським корінням Віра Фарміґа засудила війну та виступила на підтримку України. Під час концерту в Нью-Йорку вона включила сигнал повітряної тривоги, який жителі нашої країни чують щодня, і вигукнула: "Слава Україні!" (відео 8) ✔️"Своїх не лишаємо" - Софійка з нещодавно звільненої Макіївки на Луганщині забрала зі знищеного росіянами свого будинку найдорожче (фото 1 Радіо Свобода) Переможемо!", - также добавила журналистка.

Напомним, что известная украинская телеведущая Маричка Падалко рассказала об обступлении оккупантов из Херсона.

Как ранее сообщал портал "UAFINANCE", ведущая Маричка Падалко рассказала о новом рекорде украинцев.

Также портал "UAFINANCE" писал, что журналистка и ведущая Маричка Падалко рассказала, что пережили украинцы в оккупации.